Oscarette

Video online met Nel Aerts, Sara Claes (in samenwerking met Liesbeth Marit and Ine Claes), Sophie Vanhomwegen en Laure-Anne Jacobs

Opening: vrijdag 14 september om 20 uur

Plaats: Internationaal Perscentrum Vlaanderen, Grote Markt 40, 2000 Antwerpen

XXX

ocsaretteuitnodiging.jpg

XXX

Anina stelt Oscarette voor

Het online kunstproject Anina.be presenteert tijdens de maanden september en oktober het videoproject ‘Oscarette’. Daarbij tonen vier Vlaamse kunstenaressen een uiteenlopende waaier van videostijlen. Het project ‘Oscarette’ is meteen een aanloop naar een groter online videofestival dat Anina (Antwerp Internet Art) voor volgend jaar op het getouw heeft gezet in een virtuele wereld. De vernissage van de tentoonstelling heeft plaats op vrijdag 14 september om 20 uur in het Internationaal Perscentrum Vlaanderen aan de Grote Markt 40 in Antwerpen.

Lees meer

Anina present Oscarette

The online art project Anina.be presents the videoproject ‘Oscarette’ during the months of september and october. It shows the work of four Flemish artists who presents different styles of videos. Participants are Sophie Vanhomwegen, Sara Claes, Nel Aerts and Laure-Anne Jacobs. Oscarette is a forerunner of a larger online video festival in a virtual world that Anina has planned for next year’s spring. As usal, the vernissage of the exhibition took place in the International Press Centre Flandres in Antwerp.

Read more