Constantin Ferreo presenteert virtueel internetparcours op Anina

Het virtueel project komt vanaf 15 oktober s’avonds online. / The virtual project goes online on the evening on October 15 th.

U wordt vriendelijk uitgenodigd op de opening op 15 oktober. / You are kindly invited at the opening on October 15 th.

 

uitnodigingconstantineferre.png

 

De Grieks-Canadese kunstenaar Constantin Ferreo (57), die al geruime tijd in Antwerpen verblijft, heeft in samenwerking met het online kunstplatform Anina, een virtueel internetparcours met animaties opgezet. De animaties zijn duidelijk geïnspireerd door poëzie, politiek en Europa, thema’s die in de hele artistieke carrière van Constantin Ferreo terugkeren. Het virtuele internetparcours wordt op woensdag 15 oktober om 20 uur voorgesteld in het nieuwe Theater aan de Stroom (TAS) aan de Ijzerenwaag 6 in Antwerpen.

Lees meer

Constantine Ferreo presents a virtual internetparcours on Anina

The Greek-Canadian artist Constantine Ferreo (57), already for many years living in Antwerp, has in association with the online art platform Anina, set up a virtual internetparcours with animations. The animations are mostly inspired by poetry, politics and Europe, items that during is long-time career constantly are reappearing. The virtual internetparcours will be presented on October 15th, at 8 p.m. in the new ‘Theater aan de Stroom’ (TAS) at the Ijzerenwaag 6 in Antwerp.

Read more