Glober wil de wereld veroveren

Op 28 juni om 20 uur wordt in het Internationaal Perscentrum Vlaanderen aan de Grote Markt in Antwerpen het Glober-project van de Antwerpse kunstenaar Koen Huysmans voorgesteld. Het Glober-project vormt een onderdeel van de tweemaandelijkse tentoonstellingscyclus van het online kunstplatform Anina.be (Antwerp Internet Art), dat inmiddels aan zijn vijfde editie toe is.

Lees meer

Glober wants to conquer the world

On June, 28th at 20 o’clock, the Glober-project of the Antwerp artist Koen Huysmans will be presented in the International Press Centre Flanders at the Grote Markt 40 in Antwerp. The Glober-project forms a part of the two-monthly exhibition cycle of the online art platform Anina.be (Antwerp Internet Art). Glober is the subject of the fifth edition of Anina.

Read more

XXX