Katie Lagast toont Candybirds

Katie Lagast with video work

Opening: Thursday 25 October at 20 o’clock

International Press Centre Flandres in Antwerp, Grote Markt 40 Antwerpen (Belgium)

XXX

uitn-def.jpg

XXX

Katie Lagast toont Candybirds

Op donderdag 25 oktober om 20 uur stelt het online kunstplatform Anina.be werk van de Antwerpse kunstenares Katie Lagast (40) voor. Het is voor de eerste keer dat de kunstenares een online kunstproject heeft opgezet. Voordien was ze vooral actief op ruimtelijk vlak, met onder meer installaties, tekeningen en objecten. De vernissage van de tentoonstelling heeft plaats in het Internationaal Perscentrum Vlaanderen aan de Grote Markt in Antwerpen.

Lees meer

Katie Lagast shows Candybirds

The online art platform Anina.be presents work from the Antwerp artist Katie Lagast (40). It is the first time that the artist has set up an online artproject. Before she was especially active on spatial area, with among others installations, drawings and objects. The vernissage of the exhibition took place at the International Press Centre Flandres in Antwerp.

Read more